12BeeFree

Zeg vaarwel tegen wespenplaag met onze professionele diensten!

Heb je last van ongewenste gasten zoemend rond je huis of bedrijf?

Geef ze geen kans om je zomer te bederven! Bij 12BeeFree begrijpen we hoe vervelend en zelfs gevaarlijk een wespenplaag kan zijn. Daarom staan we klaar om je te helpen met snelle en effectieve oplossingen.

Onze ervaren en gecertificeerde professionals weten precies hoe ze wespen veilig en doeltreffend kunnen verwijderen, of ze zich nu in je huis, tuin of bedrijfspand bevinden. Met behulp van geavanceerde technieken en milieuvriendelijke producten zorgen we ervoor dat je snel weer van een wespvrije omgeving kunt genieten.

Wat maakt ons anders?

  • Deskundigheid: Onze teamleden zijn goed opgeleid en hebben uitgebreide ervaring in het omgaan met verschillende soorten wespen en nesten.
  • Veiligheid voorop: We nemen veiligheid uiterst serieus, zowel voor onze klanten als voor het milieu. Onze methoden zijn veilig en voldoen aan de hoogste normen.
  • Transparante prijsstelling: Voor standaard wespenverdelging geldt een vaste prijs van €50 binnen een straal van 15km rond Gistel en €60 binnen een straal van 25km.
  • Voor de verdelging van Aziatische hoornaarnesten hanteren we een eerlijke en transparante prijsstelling, gebaseerd op de grootte van het nest en de bereikbaarheid ervan.
  • Bijenzwermen worden gratis verwijderd en meegenomen naar onze Bijenhal , je krijgt er nog een verrassing bovenop !

Neem vandaag nog contact met ons op en zeg vaarwel tegen die vervelende wespen! Bescherm jezelf, je gezin en je gasten tegen steken en ongemak. Bij 12BeeFree staan we klaar om je te helpen een rustige en wespenvrije omgeving te creëren.

Bel ons nu en laat ons je helpen om van je wespenprobleem af te komen!