Soorten honing

Polderpracht in een Pot: Onze Natuurzuivere Polderhoning

Bij de Bijen-brouwerij koesteren we de natuurlijke rijkdom van de West-Vlaamse polder, en dat proef je in onze polderhoning. Onze belofte is eenvoudig maar krachtig: geen industriële behandelingen, geen toevoegingen, puur natuur. Ontdek de volle smaak van onze honing, geboetseerd door de diverse bloemen van de West-Vlaamse polder.

Seizoensgebonden Genot: Lente en Zomer in een Potje

Onze polderhoning brengt de geuren en smaken van twee oogstseizoenen rechtstreeks naar jouw tafel: lente en zomer. Elk seizoen brengt unieke drachtplanten voort die de karakteristieke smaak van onze honing bepalen. Proef de bloemrijke weelde van de lente en de zomer, gevangen in elk potje.

100% Natuurlijk en Onbewerkt: Puur Genot

Onze honing ondergaat geen industriële behandelingen en bevat geen enkele toevoeging. Het is een puur natuurlijk product, direct uit de bijenkast naar jouw keuken. De essentie van de West-Vlaamse polder komt tot leven in elke druppel, zonder compromissen.

Vloeibaarheid met een Natuurlijke Twist: Van Vloeibaar tot Crème

Onze natuurlijke vloeibare honing kristalliseert langzaam, een bewijs van zijn puurheid. Voor wie de voorkeur geeft aan een romige textuur, bieden wij ook crèmehoning. Deze wordt met toewijding geroerd door de imker, resulterend in een zijdezachte, smeerbare honing met een rijke en complexe smaak.

Bij de Bijen-brouwerij nodigen we je uit om de pure smaak van de West-Vlaamse polder te ontdekken in onze natuurlijke honing. Geniet van de seizoensgebonden variëteiten en laat de pracht van de polder op je tong dansen. Proef het verschil dat 100% natuurlijkheid maakt, pot na pot.