Royal Jelly

Royal Jelly

Genot in een Pot: Onze Ambachtelijke Confituren van de Bijen-Brouwerij

Bij de Bijen-Brouwerij koesteren we niet alleen de kunst van het brouwen, maar ook die van het confituur maken. Onze imker-brouwers leggen eenzelfde passie en toewijding in onze heerlijke artisanale confituren, waarbij elke pot een verfijnde smaakexplosie is.

Van Bloesem tot Pot: De Volledige Kringloop

Onze confituren zijn niet zomaar heerlijke spreads; ze vormen een culinaire reis van bloesem tot pot. Vers geplukte vruchten worden zorgvuldig gespoeld en direct verwerkt tot smeuïge confituren. Het geheel wordt bekroond met verse honing van onze eigen honingbijen, waarmee de cirkel van bloesem, bij, vrucht en honing rond is.

Verrassende Creaties voor Chiro “Snoazi”

Speciaal voor u hebben wij enkele unieke creaties ontwikkeld, passend bij verschillende smaakvoorkeuren:

  • De Zoetebekjes: Een klassieke bosvruchten honing confituur die de smaakpapillen streelt met de zoete harmonie van bessen en honing.
  • De Durvers: Peren Rabarber Honing confituur met een vleugje cayenne, een gedurfde combinatie die zorgt voor een perfect evenwicht tussen zoet en pittig.
  • De Gastronomen: Tomaten Kappertjes honingconfituur, een smaakvolle toevoeging voor bij een stukje koude zalm of een schijfje paté, ontworpen om de fijnproevers te verwennen.

Wie ben jij en welke confituur vind jij in de box???

Bij de Bijen-Brouwerij nodigen we je uit om jezelf te ontdekken via onze confituren. Welke smaak past bij jou? Welke confituur vind een plaats in jou koelkast?

Laat de Bijen-Brouwerij je meenemen op een culinaire reis van zoet tot hartig, waarbij elke pot een uniek verhaal vertelt.

De Bijen-Brouwerij: Waar Ambacht en Smaak Samenkomen.