Kleuterschool

Welkom bij ons speciale kleuterlesmoment: “Ontdek de Wonderen van Bieke de Bij en de Imker”!

Met de Bijen-brouwerij zijn we verheugd om jullie uit te nodigen voor een spannend en leerzaam avontuur met Bieke de Bij en de Imker! Op een speelse manier willen we de kinderen laten kennismaken met het fascinerende leven van onze honingbijen.

Tijdens dit evenement zullen de kinderen worden ondergedompeld in de wereld van Bieke de Bij, waar ze samen met haar en de imker zullen ontdekken hoe honing wordt gemaakt, waar stuifmeel vandaan komt en waarom bloemen zo belangrijk zijn voor onze bijenvrienden.

Hier is een glimp van wat de kinderen kunnen verwachten:

  • Interactief Verhaal: We zullen het spannende verhaal van Bieke de Bij en de Imker vertellen, waarbij de kinderen worden meegenomen op een avontuur vol ontdekkingen en verrassingen.
  • Spel van Stuifmeel Verzamelen: De kinderen zullen deelnemen aan een leuk spel waarbij ze als bijtjes stuifmeel verzamelen van bloem naar bloem. Een geweldige manier om te leren over het belang van bestuiving!
  • Proeverij van Honing: Natuurlijk kunnen we niet vergeten om de heerlijke vruchten van het werk van de bijen te proeven! De kinderen zullen de kans krijgen om verschillende soorten honing te proeven en te ontdekken hoe elk type een unieke smaak heeft.
  • Bloem bommen: Om onze kleine bijenvrienden te helpen, zullen we samen bloembommen maken. Zo kunnen we een bloeiend paradijs creëren waar onze bijen dol op zullen zijn!

Dit evenement is niet alleen leuk, maar ook enorm leerzaam voor de kinderen. Het zal hen helpen een dieper begrip te krijgen van de natuur om hen heen en het belang van het beschermen van onze bijen te waarderen.

Mis dit fantastische avontuur niet! Schrijf je vandaag je kleuterklas nog in voor “Ontdek de Wonderen van Bieke de Bij en de Imker” . Samen kunnen we de magie van de natuur ontdekken en onze liefde voor bijen laten bloeien!